Na het fantastische optreden van het Saraswati duo met hun prachtige vergeten liederen uit het einde van de 18e eeuw hebben we op 25 januari Ella and her man bij ‘t SPEELTUYGH!

Ella & her man is een singer/songwriters duo uit Friesland. Ella de Jong zingt en speelt piano, trompet en melodica. In 2015 won ze de solistenprijs op de Internationale Big Band Competitie in Hoofddorp.

Herman Woltman speelt  gitaar. We kennen hem  van Souldada en samenwerking met o.a. Fay Lovski en Izaline Calister.

Samen wonnen Ella & her man de singer/songwriters prijs van Friesland in 2015. Het lovende juryrapport schrijft onder meer ‘Allebei van hoog muzikaal niveau’, ‘Veel emotie in het spel, swingt lekker’, ‘Staat als een huis, zowel tekstueel als muzikaal’.

Het eerste album ‘Stay for a while’ bevat teksten waaruit blijkt dat ondanks ingewikkelde relaties we niet zonder liefde kunnen. De pakkende eigen composities hebben zowel klassieke als jazz invloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *