In het theaterseizoen 2019/2020 brengt Sebastian het programma ”CENTRAL”, met een kleinere bezetting, gedestilleerd uit het Sebastian Ensemble: het Sebastian Trio. Nieuwe eigenzinnige muziek van Eduard Sebastian met snijdend gitaarspel, dartelende fluit melodieën en ritmische golven van percussie instrumenten. Een programma waarbij je reist door de verschillende muzieklandschappen en kennismaakt met de beeldgedachten van Sebastian. Beeldgedachten vertaald in zijn muziek en zijn gedichten. De wereld van het tastbare, het beeld en het tegendeel en de musici en luisteraars als onderdeel van het programma ”CENTRAL“. Alles heeft een melodie: karakteristieke melodieën door verschillende muziekstromingen heen. Overal om je heen klinken woorden: woorden en melodie worden samen liederen, muziek-of klankgedichten, en het Sebastian Trio vult daar haar concertprogramma mee.

Noortje Huiskens – Fluit

Romeo Cimarosti – Slagwerk, Percussie

Sebastian – Gitaar, Zang

Lees meer over Sebastian, zijn muziek en het ensemble op: www.sebastianensemble.nl

Zoals altijd is reserveren via 06-53490666 of 038-4265332 dringend gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *