Na het fenomenale optreden van meestergitarist Jan Bartlema maakt op zaterdag 25 mei het ensemble ARTAS, versterkt met de zangeres Rixt Rypma, het Speeltuygh podium onveilig.

Artas bestaat uit Marco Rypma (zang),
Wim de Vrij (gitaar) en Sjoerd de Vries (basgitaar).
Marco ronde zijn studie zang af aan het conservatorium in Maastricht en Wim studeerde voor gitaar af aan het voormalig conservatorium in Leeuwarden. Beiden in de klassieke richting. Sjoerd heeft een uitgebreide speelervaring in de hoek van de lichte muziek.
Het trio, dat in 2016 is opgericht, legt zich toe op het uitvoeren van Nederlandstalige luisterliederen. Men kan hierbij o.a. denken aan liederen van Herman van Veen, Jacques Brel en Ramses Shaffy. Tevens maakt zij graag een uitstapje naar Engelstalige repertoire. Artas weet door haar emotievolle vertolkingen het publiek te raken. Voor een nog dynamischer programma voor het concert in het Speeltuygh in Zwolle is het trio uitgebreid met zangeres Rixt Rypma. Een concert waarin liefde en passie een centrale rol spelen.

Zaterdag 25 mei Aanvang 20.30 uur

Zaal open 20.00 uur Reserveren 06 53490666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *