Akoestisch-Spaans

Martinez Standard Series MC118

Dit is de eerste Martinez gitaar die gemaakt is van solide hout (niet gelamineerd). Dat hoor je terug in de klank. Die is helder zeer dynamisch en gelijkmatig.

Door de hogere kwaliteit van het hout, klinken de typische Martinez eigenschappen nog beter en kun je er muzikaal meer mee. Wij kunnen deze gitaar zo afstellen, dat hij voor jou perfect speelt.

Top: European Spruce
Back/sides: Maghony
Neck: Maghony
Fingerboard:Pallisander

Angel Lopez Mazuelo SR

Dit is een gitaar uit de hoogste kwaliteitsklasse van Angel Lopez. Een massief fichtebovenblad gecombineerd met een zij- en achterdek uit Indisch palissander. Het exemplaar dat wij nu in de winkel hebben staan heeft een prachtig bovenblad met duidelijke mergstraaltjes verdeeld over het gehele oppervlak! Klankmatig is alles dik in orde! Deze gitaar kan zich zeer goed meten met de competitie in deze prijsklasse, we nodigen u van harte uit om naar de winkel tekomen en de vergelijking te maken. Speltechnisch voelt deze gitaar erg comfortabel door de keurig afgeronde frets en zijn fijne halsvorm. Uiterlijkheden spelen ook een rol. De dunne hoogglanslak, het verfijnde rozet en bindingswerk zijn netjes en smaakvol uitgevoerd